Voor onze relatie NBD Biblion in Zoetermeer zoeken we een Accountmanager!  Heb jij 1 tot 3 jaar ervaring en wil jij je het komend jaar verder ontwikkelen in sales? Solliciteer dan snel op deze vacature en traineeship!

Accountmanager \ SalesTrainee

Wat ga je doen?

Tijdens het traineeship ontwikkel jij je samen met andere trainees op het gebied van sales. Naast je baan als accountmanager investeert NBD Biblion in je vaardigheden en toekomst binnen de organisatie.

NBD Biblion is dé integrale servicepartner voor de openbare bibliotheekbranche en de belangrijkste leverancier van collecties aan bibliotheken. Met ruim 150 medewerkers leveren wij een compleet
pakket producten en diensten die bijdragen aan een efficiënte en moderne bedrijfsvoering van de openbare bibliotheken en (school)mediatheken.

Na een mooie introductie en producttraining ga je aan de slag, als accountmanager fungeer je als intermediair tussen klant en NBD Biblion. Je gaat relaties bouwen en klanten ontzorgen. Geen harde en snelle sales maar langdurige relaties en oplossingen. Naast je baan krijg je coaching on the job en spar je regelmatig met andere salestrainees.

Kijk op www.salestrainee.nl voor meer informatie over het programma dat je gaat volgen!

Solliciteren:

Denk jij de next generation sales en accountmanager te zijn die het verschil gaat maken stuur dan je CV en motivatie naar m.hinrichs@salescapital.nl  en we vertellen je graag meer!