1 januari start de next generation New Business SalesTrainees!

HetSalesTraineeship wordt steeds beter, een uniek programma waarin we nieuwe salestalenten opleiden tot de nieuwe generatie sales. Juist door de corona uitdagingen zijn er veel mooie elementen toegevoegd. Zo leren ze online leadgeneratie met Zoom & Teams, sales en presentatie gesprekken via video en hebben we diverse freelance experts die een masterclass geven over o.a. social selling, social marketing en acquisitie nieuwe stijl. Vanaf 2022 is er ook een specifieke new business groep salestrainees waarin ze gedurende 12 maanden echte new business sales ‘next generation’ style trainingen krijgen. Ideaal voor de commercieel manager die in 2022 meer new business sales zoekt!

Dit New Business Salestraineeship legt de verbinding met de dagelijkse praktijk van de sales professional, en zorgt met de juiste begeleiding voor een snellere ontwikkeling. Daarmee realiseren de trainees sneller hun targets. Dit werkt motiverend, en levert sneller resultaat op. Iedere maand geven ze in het kader van zelfstandigheid een terugkoppeling aan hun salesmanager over hun ontwikkeltraject. Na 12 maanden ronden we af met een examenopdracht en een certificaat Sales & Accountmanagement .

We zoeken nog meer mooie salesorganisaties die in 2022 ruimte in hun team hebben voor deze jonge new business salestalenten en gebruik willen maken van deze next generation sales! Dus ben jij die salesmanager die volgend jaar talentvolle jonge sales kan gebruiken, klik op www.hetsalestraineeship.nl en laat een bericht achter op het contactformulier, we organiseren graag een kennismaking via Zoom of Teams!